Početna Linkovi Aktuelnosti Ideje Saveti Običaji Popusti Vaš Web Sajt O nama | Marketing
restorani za svadbe, svadbeni obicaji, restorani za vencanje, muzika za svadbe, bendovi za vencanje, bendovi za svadbe, pozivnice za vencanje, pozivnice za svadbu, iznajmljivanje limuzina, cvetna deko

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player 	restorani za svadbe, svadbeni obicaji, restorani za vencanje, muzika za svadbe, bendovi za vencanje, bendovi za svadbe, pozivnice za vencanje, pozivnice za svadbu, iznajmljivanje limuzinaNewsletter
Unestite vašu e-mail adresu
Parovi se najviše svađaju zbog novca, posla i seksa
Parovi se najviše svađaju zbog novca, posla i seksa  - Parovi se najviše svađaju zbog novca, posla i seksa Ako se vi i vaš partner stalno svađate, možda bi trebalo pažljivije da razmotrite uzrok sukoba da biste znali kako da ga rešite.

Parovi se najčešće svađaju zbog novca, seksa, posla, dece i kućnih poslova - približno tim redosledom. Većina prepirki počinje zbog razlika u mišljenju, ali uz malo strpljenja i kroz smiren razgovor, moći ćete da dođete do kompromisa. Ukoliko se svađate uvek oko istih stvari ili čim rešite jedan problem, iskrsne drugi, onda je nešto ozbiljnije u pitanju.

Ponekad se ljudi sukobljavaju oko pitanja koja imaju mnogo više veze s prošlošću nego s budućnošću. Osećanje odbačenosti i neuspeha u detinjstvu stvaraju bolna mesta koja partneri nehotice stalno povređuju. Na primer, partner čiji je otac iznenada napustio porodicu u detinjstvu sklon je da plane i napravi problem zbog iznenadnog poslovnog putovanja.

Ako u vašem odnosu postoje tabu teme koje izazivaju buru, morate ih češće pominjati. Ako to ne uradite, one će se pretvoriti u tempirane bombe spremne da eksplodiraju svakog časa. Među takve teme spadaju zaboravljen rođendan ili trenutak kad vam partner nije pružio očekivanu podršku. Sasvim je u redu da pokopate stare nesuglasice, ali prvo morate da budete sigurni da su one stvarno mrtve.

Parovi često koriste teme kao što su novac, seks ili kućni poslovi da se izbore za svoje potrebe u jednoj vezi. Na primer, spor oko toga šta ko treba da plaća u suštini krije pitanje šta je čija odgovornost i ko ima moć u takvoj situaciji. Sporovi zbog kućnih poslova vode se zbog neudovoljene potrebe za poštovanjem i odavanjem priznanja. A svađa oko toga koliko često treba voditi ljubav krije potrebu za ljubavlju i nežnošću.

Svađa je za neke parove korisna jer je to ponekad jedino vreme kad dele svoja osećanja. Ona, takođe, može da unese malo uzbuđenja u zajednički život ili da postane način da se na sebe skrene pažnja. Ponekad je vredna bola koji nanosi zbog radosti i zadovoljstva pomirenja. A, kad se pomirite, uvek jedno drugom ponovite i potvrdite da se volite.

Izvor: Blic
nazad »
 
    Savršeno Venčanje - Beograd
  
  © SavrsenoVencanje.com. Sva prava zadržana.