prijava na newsletter

Venčanice za 2018. godinu

Magazin 29.01.2018

Venčanice za 2018. godinu

Venčanice i modni trendovi za 2018 godinu su maštoviti, neobični i unose neočekivanu svežinu i mnogobrojne inovacije, koje će obradovati sve buduće neveste.
 
Pored pernatih haljina i predivnih cvetnih detalja, dizajneri su nam za proleće-leto 2018. pripremili još brojna iznenađenja, kojima ćemo vas obradovati u ovom blogu!
 
Venčanice sa 3D cvetnim ukrasima
 
Zajedno sa prolećem dolazi i cveće. Dizajneri su ove godine svakako inspirisani lepršavim, laganim venčanicama koje će biti protkane trodimenzionalnim cvetnim ukrasima sa bogatim ručnim vezom.
Haljine iz dva dela su i dalje najtraženije, jer supraktične, bezvremene i mladama daju mogućnost kombinovanja.
 
Venčanice iz nekoliko slojeva tila
 
Torta nije jedini deo venčanja moju može krasiti nekoliko slojeva. Novi trend izdvaja suknje koje su napravljene iz nekoliko nivoa tila. Ove bujne suknje učiniće da se svaka mlada oseća kao princeza i daje joj mogućnost da se šepuri pred oltarom.

„Black is back“
 
Crna je ponovo na sceni ove sezone. Venčanice sa umetnutim delovima crnih dramatičnih elemenata učiniće svaku nevestu jedinstvenom i prepoznatljivom i naglašavajući njen lični stil.
 
Venčanice sa čipkom i grafičkim dezenima
 
Mlade koje su ljubitelji starih vremena i holivudskog glamura, potpuno će biti očarane venčanicom sa čipkom sa grafičkim dezenima. Kombinacija materijala poput čipke, muslina i satena sa mrežastim i strečastim tkaninama, naglasiće svaku oblinu i sve prisutne ostaviti bez daha!
 

Mašna kao upečatljivi detalj venčanice
 
Ima li šta ženstvenije od hajine koja je ukrašena prelepim mašnama? One su neizostavni deo modnih kombinacija kada su tašne, cipele i haljine u pitanju, ali ove sezone dizajneri su ih stavili i na venčanice! Ručno vezena čipka, prelepi materijali i pastelne boje, daju mogućnost budućim mladama da ovaj modni trend isprate i iznesu na sebi svojstven način.
 
Venčanice sa perjem
Da li vas haljine sa perjem podseća na glamur 30-ih godina? Ove godine su se dizajneri zabavu i perjane elemente odlučili da uključe i na venčanice!
 
Postoji toliko kreativnih načina da se perje iskoristi na venčanici i da ni jedna haljina ne izgleda isto, da bude unikatna i da nevestu odvaja od svih ostalih.
Pustite mašti na volju i uživajte kombinujući različite tkanine i modne dodatke.
 
Venčanice od nizanih bisera
 
Ah ti biseri!
 
Bez njih je nemoguće zamisliti bilo koju modnu kombinaciji. Bilo da su u vidu nakita ili da krase delove, ili pak celu venčanicu, ovi „okrugli prijatelji mora“ definitivno su inspiracija mnogim dizajnerima u 2018.godini.
 
Korset i kristali na venčanicu
Korseti protkani ručno umetnutim kristalima u kombinaciji sa suknjom od nekoliko slojeva stila, doprineće da se na svoj najvažniji dan osećate kao princeza.
 
Venčanice najrazličitijih materijala i pastelnih boja
 
Materijali za 2018 godinu bazirani su na vazdušastim i lepršavim tkaninama u više slojeva, sve u cilju postizanja volumena venčanice. Kombinacija krutih tilova i lepršavog organdina daje notu drame i luksuza, dok žoržet i muslin naglašavaju svaki vaš pokret i oblinu
Venčanice nežnih pastelnih boja, ukrašene perlama i izvezenim ukrasima, jednostavnog kroja, potpuni su IN ove sezone. Elegantne i jednostavne venčanice, izrađene od luksuznih tkanina, postaju potpuni modni hit među mladama koje su zaljubljene u bezvremene klasične modele i čipku.
 
Salon venčanica La Perla je pripremio brojna iznenađenje budućim nevestama, haljine koje će vas potpuno ostaviti bez daha. Dođite do nas ili posetite naš sajt www.laperlavencanice.com , tu smo da vam pomognemo da izaberete venčanicu u kojoj ćete sa ponosom izgovoriti svoje sudbonosno DA!

FOTO GALERIJAOstavi komentar

POGLEDAJTE OSTALE TEKSTOVE

Magazin 23.02.2018

Restorani za svadbe

detaljnije

Magazin 21.02.2018

Venčanice u boji i kako da ih nosite

Venčance u boji u poslednjih nekoliko godina postaju pravi modni hit.

detaljnije

Magazin 18.02.2018

Cvece je vazan detalj proslave vencanja

Cveće je veoma važan  dekorativni detalj, koji vašem venčanju daje neophodnu prefinjenos

detaljnije

prijava na newsletter

pronađite sve što vam je potrebno
za vaše savršeno venčanje

 • RESTORANI

 • HOTELI

 • DEKORACIJA

 • CVEĆE

 • VENČANICE

 • CIPELE

 • MUZIKA

 • FOTOGRAFI

 • ZLATARE

 • TORTE

 • FRIZURA

 • ŠMINKA